NATURALICO ULTRA FLEX 60 капс.

54.99 лв.
Пазарна цена: 55.00 лв.
Кратко описание:
Naturalico Ultra Flex е комбинация от съставки, добре известни със своята ефикасност в подкрепа на здравето на опорно-двигателната система. Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло. Среща се в кожата, костите, мускулите и съединителната тъкан, където образува скеле,...
869
100 артикул(и)
+
Naturalico Ultra Flex е комбинация от съставки, добре известни със своята ефикасност в подкрепа на здравето на опорно-двигателната система. Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло. Среща се в кожата, костите, мускулите и съединителната тъкан, където образува скеле, осигурявайки структурна подкрепа, здравина и еластичност. Добавеният витамин Ц засилва действието на комплекса, тъй като той стимулира естественото производство на колаген в тялото. Освен това е от жизненоважно значение за аминокиселинния метаболизъм и усвояването на други важни съединения като желязо, фолиева киселина и т.н. В допълнение сме добавили глюкозамин, който спомага за овладяване на възпаленията. Предпазва ставния хрущял от разграждане и насърчава производството на смазваща течност в ставите.
Препоръчителна доза:
Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно.
ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 30
Подходящи комбинации на Ultra Flex са:
Ultra Flex + Ultra Collagen Complex;
Ultra Flex + Synergistic C Complex;
Ultra Flex + Herbal Water Away;
Ultra Flex + Green Lipped Mussel.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро