-21%

NATURALICO JOINT CARE 90 капс.

45.10 лв.
Пазарна цена: 57.20 лв.
Кратко описание:
Naturalico Joint Care e формула, подпомагаща комфорта и грижата за ставите и сухожилията. Продуктът съдържа следните съставки- глюкозамин хидрохлорид, метилсулфонилметан и хиалуронова киселина за постигане на оптимални резултати. Глюкозамин хидрохлорид е форма, която има структурно и...
873
100 артикул(и)
+

Naturalico Joint Care e формула, подпомагаща комфорта и грижата за ставите и сухожилията. Продуктът съдържа следните съставки- глюкозамин хидрохлорид, метилсулфонилметан и хиалуронова киселина за постигане на оптимални резултати. Глюкозамин хидрохлорид е форма, която има структурно и укрепващо действие и служи като съставна част на съединителната и хрущялната тъкан. Спомага за добрата работата на ставите, намалява триенето и ги предпазва от „износване". Метилсулфонилметанът е форма на органична сяра, притежаваща силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Укрепва съединителната тъкан и поддържа косата и ноктите здрави. Добавената хиалуронова киселина в Naturalico JOINT CARE спомага за по-добрата хидратация на ставите и изграждането на хрущялите. Има противовъзпалителни свойства.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте по 3 капсули един път на ден за предпочитане с храна с 240 мл. вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не се препоръчва за лица под 9 годишна възраст.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро