-8%

NATURALICO GREEN LIPPED MUSSEL 60 капс.

34.99 лв.
Пазарна цена: 38.00 лв.
Кратко описание:
Продуктът е източник на омега-3 мастни киселини като намалява ставните болки, подобрява подвижността и гъвкавостта и подпомага укрепването на съединителната тъкан. Naturalico Green lipped mussel капсули съдържат пречистен лиофилизиран екстракт от зеленоуста мида, богат на естествено срещащи...
862
100 артикул(и)
+

Продуктът е източник на омега-3 мастни киселини като намалява ставните болки, подобрява подвижността и гъвкавостта и подпомага укрепването на съединителната тъкан. Naturalico Green lipped mussel капсули съдържат пречистен лиофилизиран екстракт от зеленоуста мида, богат на естествено срещащи се протеини и омега-3 мастни киселини, които имат положителен ефект върху възпалението и костната плътност. Екстрактът от зелена мида е наричан още „храна за ставите", защото той осигурява всички необходими градивни елементи на ставите, хрущялите и съединителната тъкан, за да се поддържа доброто им състояние по-дълго време. Комбинацията от всички природни компоненти в зеленоустната мида намалява болките при ставната дисфункция, което не се забелязва при употребата на изолирани компоненти.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно.
ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Дозировка: 1 капсули
Дози в опаковка: 60
Подходящи комбинации на Green Lipped Mussel са:
Green Lipped Mussel + Ultra Collagen Complex;
Green Lipped Mussel + Synergistic C Complex;
Green Lipped Mussel + Herbal Water Away;
Green Lipped Mussel + Magnesium Oxide.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро