-10%

NATURALICO GLUCOSAMINE MAX 60 капс.

36.99 лв.
Пазарна цена: 41.00 лв.
Кратко описание:
Подобрява гъвкавостта и подвижността на ставите и съединителната тъкан Този продукт е предназначен за хора, чиято гъвкавост и движение са ограничени, поради проблеми свързани с опорно-двигателната система. Спортисти подложени на тежко физическо натоварване също могат да използват...
866
100 артикул(и)
+
  • Подобрява гъвкавостта и подвижността на ставите и съединителната тъкан


Този продукт е предназначен за хора, чиято гъвкавост и движение са ограничени, поради проблеми свързани с опорно-двигателната система. Спортисти подложени на тежко физическо натоварване също могат да използват продуктта, за да предпазят ставите от износване или възпаление. Глюкозаминът е естествено срещащ се в ставите аминозахарид, необходим на тялото за поддържане на доброто здраве на ставния хрущял. Приемът на глюкозамин спомага за възстановяването на тази течност и намаляването на дискомфорта в ставите.Naturalico Glucosamine Max осигурява 1500 мг. Глюкозамин HCL в доза.
Препоръчителна доза:
Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.
ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 30
Подходящи комбинации на Glucosamine Max са:
Glucosamine Max + Magnesium Oxide;
Glucosamine Max + Green Lipped Mussel;
Glucosamine Max + Ultra Collagen Complex.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро