-13%

NATURALICO BIO FLEX 60 капс.

44.99 лв.
Пазарна цена: 52.00 лв.
Кратко описание:
Naturalico Bio Flex е продукт, който подпомага за възстановяването на ставите, костите и сухожилията. MSM е източник на органична сяра, добре познато с ползите си по отношение на здравето на ставите и съединителната тъкан. Намалява възпалението, болката, сковаността и подутините, свързани с...
868
100 артикул(и)
+
 • Naturalico Bio Flex е продукт, който подпомага за възстановяването на ставите, костите и сухожилията. MSM е източник на органична сяра, добре познато с ползите си по отношение на здравето на ставите и съединителната тъкан. Намалява възпалението, болката, сковаността и подутините, свързани с проблеми на опорно-двигателния апарат. Благодарение на съдържанието на сяра MSM подобрява способността на организма да произвежда собствени антиоксиданти. Зеленоустата мида от своя страна е отличен източник на Омега-3 мастни киселини, които възстановяват и успокояват възпалените стави, мускули и тъкани. В допълнение, Глюкозаминът стимулира производството на гликозаминогликани, молекули, които спомагат за възстановяването на хрущялната тъкан.Препоръчителна доза:
  Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно.
  ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
  Дозировка: 2 капсули
  Дози в опаковка: 30
  Подходящи комбинации на Bio Flex са:
  Bio Flex + Magnesium Oxide;
  Bio Flex + Ultra Collagen Complex.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро