-16%

NATURALICO ALL FLEX COMPLEX 60 капс.

47.99 лв.
Пазарна цена: 57.00 лв.
Кратко описание:
All Flex Complex е хранителна добавка за подпомагане нормалната функция на ставите и укрепване на хрущялните тъкани. Всяка една капсула съдържа патентована формула от МSM, Глюкозамин, Хондроитин и стандартизиран екстракт от кора на Бяла Върба за максимална ефективност и грижа за ставите....
871
100 артикул(и)
+
 All Flex Complex е хранителна добавка за подпомагане нормалната функция на ставите и укрепване на хрущялните тъкани. Всяка една капсула съдържа патентована формула от МSM, Глюкозамин, Хондроитин и стандартизиран екстракт от кора на Бяла Върба за максимална ефективност и грижа за ставите. Naturalico включва и стандартизиран екстракт от кора на бяла върба – една от най-старите натурални средства за третиране на болката и възпалението. Бялата върба е особено ефективна при болки в кръста. Добавено е и витамин C, който допринася за защитата на съединителната тъкан - ставни връзки, сухожилия, кожа, освен това е от съществено значение за синтеза на колагена.
Препоръчителна доза:
Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно.
ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 60
Подходящи комбинации на All Flex Complex са:
All Flex Complex + Ultra Collagen Complex;
All Flex Complex + Synergistic C Complex;
All Flex Complex + Herbal Water Away.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро