-16%

NATURALICO ADVANCED JOINT GUARD 60 капс.

47.99 лв.
Пазарна цена: 57.00 лв.
Кратко описание:
Advanced Joint Guard е комбинация от вещества, които действат синергично и подпомагат здравето на ставите и съединителната тъкан. Комбинацията от двете облекчава съществуващите болки в ставите и намалява възпалението. Добавеният колаген спомага за възстановяването на ставните връзки,...
870
100 артикул(и)
+
Advanced Joint Guard е комбинация от вещества, които действат синергично и подпомагат здравето на ставите и съединителната тъкан. Комбинацията от двете облекчава съществуващите болки в ставите и намалява възпалението. Добавеният колаген спомага за възстановяването на ставните връзки, хрущялите и сухожилията. Витамин Ц е незаменим помощник в поддържане на нормалното състояние на съединителната тъкан, също така стимулира естественото производство на колаген от тялото, както и усвояването на други важни вещества като желязо, фолиева киселина и др.Препоръчителна доза:
Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно.
ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 30
Подходящи комбинации на Advanced Joint Guard са:
Advanced Joint Guard + Green Lipped Mussel;
Advanced Joint Guard + Magnesium Oxide;
Advanced Joint Guard + Omega 3ple Strength.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро