GOLD SARMS YK-11 5мг – 60 капс

126.99 лв.
yk1105
1000 артикул(и)
+
Купи сега с 1-клик

GOLD SARMS YK-11 стимулира андрогенните рецептори и по този начин увеличава развитието на мускулната маса. Този продукт има анаболен ефект. Проучванията показват, че YK-11 има способността да стимулира мускулния растеж и да осигурява здрава и силна мускулна маса с минимални странични ефекти. Това вещество се получава от тестостерон (тест) / 5-а-дихидротестостерон, който е известен като анаболен стероид.

Какво е YK-11?

YK-11 е открит случайно от японски изследователски екип, който се опитва да намери съединение, което може да помогне на културистите и атлетите да получат мускулна маса бързо и безопасно. Изследванията показват, че YK-11 има способността да осигурява същите мускулно-стимулиращи ефекти като нормални стероиди.

Какви са ползите от GOLD SARMS YK-11?

Последните проучвания показват, че GOLD SARMS YK-11 има анаболни и андрогенни ефекти. Той се свързва ефективно с андрогенните рецептори в мускулите и допринася за мускулния растеж. За разлика от другите SARMS продукти, уникалният състав на YK-11 го прави много селективен по отношение на рецепторите, към които ще се прикрепи. Работи само с андрогенните рецептори на мускулните тъкани, които след това насърчават по-бърз растеж, без да засягат други органи в тялото. Ето някои от предимствата на GOLD SARMS YK-11:

- Стимулира процесите на изгаряне на мазнини

- Допринася за бърз растеж на мускулите

- Забавя процесите на стареене

Внимание: Този продукт е създаден с научна цел, за използване в лабораторни условия.

 

Производител: GOLD SARMS, САЩ