GOLD SARMS Ostarine MK-2866 20мг – 30мл

77.99 лв.
ost0020
1000 артикул(и)
+
Купи сега с 1-клик

GOLD SARMS Остарин е чудесна формула, която се използва от спортисти за подобряване на физическата издръжливост. GOLD SARMS Остарин действа като стимулира андрогенните рецептори, които се намират в костите и мускулите, без да засяга другите органи в тялото. Този продукт е специално разработен за да стимулира развитието на чиста мускулна маса и за да успокоява болки в ставите. Това вещество е вариант на добре известните химикали, наречени селективни модулатори на андрогенни рецептори, или SARMS. Той има анаболен ефект, без да засяга отрицателно други органи или тъкани.

Как действа GOLD SARMS Остарин?

SARMS веществата се свързват със специфични андрогенни рецептори, разположени в мускулите и костите и по този начин стимулират анаболните процеси в организма. Остарин насърчава растежа на мускулите, но за разлика от стероидите, хормоните и дори самия тестостерон, той не засяга черния дроб, простатата или други органи в тялото.

Това вещество влияе единствено върху мускулните тъкани, което го прави подходящо лечение за различни състояния, свързани с влошаване на мускулите. Този продукт е подходящ за спортисти, културисти, фитнес ентусиасти и други, тъй като стимулира развитието на мускулите и стимулира възстановителните процеси в организма.

Какви са ползите от GOLD SARMS Остарин?

Подобно на други SARMS продукти, GOLD SARMS Остарин има редица полезни свойства. Някои от най-популярните му предимства са:

- Насърчава развитието на здрава мускулна маса

- Стимулира изгарянето на мазнини

Внимание: Този продукт е създаден с научна цел, за използване в лабораторни условия.

 

Производител: GOLD SARMS, САЩ