GOLD SARMS Ligandrol LGD-4033 5мг – 60 капс.

110.99 лв.
lig0005
1000 артикул(и)
+
Купи сега с 1-клик

Лигандрол е Селективен Модулатор на Андрогенните Рецептори, специално разработен за лечение на остеопороза и загуба на мускулна маса. Тази формула доказано помага за развитието на мускулите и осигурява повече сила. Изследванията показват, че се наблюдава значително увеличение на телесната маса само след около 21 дни на прием.

Установено е, че този продукт може да увеличи мускулната маса с до 5кг при минимална доза от 10мг на ден. Изследванията показват, че анаболното към андрогенно съотношение на Лигандрол е 100: 1, докато съотношението на тестостерона е 100: 100. Този продукт е 10 пъти по-добър от всички конкуренти на пазара.

Какви са ползите от GOLD SARMS Лигандрол?

 Последните проучвания показват, че GOLD SARMS Ligandrol насърчава растежа на мускулите и подобрява издръжливостта и силата. Някои от най-често срещаните ползи включват:

- Стимулира процесите на изгаряне на мазнини

- Допринася за мускулния растеж

- Увеличава производителността, издръжливостта и скоростта

 

Какви са възможните странични ефекти на GOLD SARMS Ligandrol?

Този продукт все още не е показал значими странични ефекти. Важно е да се отбележи, че това не означава, че няма абсолютно никакви странични ефекти. Проучванията, извършени върху този продукт, показват, че той може да доведе до потискане на тестостерона и намаляване на сексуалното желание.

 

Внимание: Този продукт е създаден с научна цел, за използване в лабораторни условия.

 

Производител: GOLD SARMS, САЩ