GOLD SARMS Ibutamoren MK-677 15мг – 60 капс.

146.99 лв.
ibut0015
1000 артикул(и)
+
Купи сега с 1-клик

Изследванията на GOLD SARMS Ибутаморен MK-677 показват, че тази формула има способността да поддържа активирането на GH-IGF-1 и да повишава мускулната маса без да стимулира производството на мазнини. Този продукт  се изследва като потенциално лечение при понижени нива на тези хормони. Изследванията показват, че GOLD SARMS Ибутаморен може да увеличи мускулната маса и плътността на костите, което го прави подходящ за лечение на различни състояния при хора в напреднала възраст.

Веществото се нарича МК-677, защото е хормон, който допринася за мускулния растеж, без да причинява странични ефекти като при анаболните добавки.

Какъв е произходът на Ибутаморен?

Това вещество е открито през 1998 по време на научно изследване. Група учени са установили, че МК-677 може да допринесе за мускулния растеж, когато се прилага с правилната диета. Също така, те са направили заключението че това невероятно вещество води до по-бързо възстановяване след интензивна физическа активност и поддържа азотния баланс в организма.

Как действа GOLD SARMS Ибутаморен?

GOLD SARMS Ibutamoren е хормон, който допринася за мускулния растеж. Това вещество има способността да стимулира производството на хормони на растежа, което е много важно за правилната функция на метаболизма и поддържането на здравословно тегло.

MK-677 е също много подходяща формула за регулиране на мускулната и костната плътност. Той регулира нивата на кръвната захар и намалява риска от диабет. Здравите мускули и стабилните нива на захар в кръвта допринасят за повече енергия и по-добро представяне. Освен това, Ибутаморен има способността да стимулира производството на хормони на растежа без използване на стероиди. Тази формула обаче е тествана само върху животни и не е подходяща за употреба от хора.

Какви са ползите от GOLD SARMS Ибутаморен?

GOLD SARMS Ibutamoren ви помага да изградите силна и здрава мускулна маса за нула време. Той също играе важна роля при изгарянето на излишната мазнина.

Внимание: Този продукт е създаден с научна цел, за използване в лабораторни условия.

 

Производител: GOLD SARMS, САЩ