Bulgaricus Лют червен пипер 120 капсули

32.99 лв.
Кратко описание:
 Нашата формула с Лют червен пипер съдържа единствено висококачествен екстракт от натурален  лют червен пипер. Този био продукт гарантирано ще Ви осигури всички полезни нутриенти от растението, без да натоварва организма с изкуствени или стимулиращи вещества.  Лютият червен...
5
100 артикул(и)
+

 Нашата формула с Лют червен пипер съдържа единствено висококачествен екстракт от натурален  лют червен пипер. Този био продукт гарантирано ще Ви осигури всички полезни нутриенти от растението, без да натоварва организма с изкуствени или стимулиращи вещества.

 Лютият червен пипер е подправка и лек, използван за различни болести още от Античността. Растението е изключително богато на витамин А, В и С, калций и калий. Лютият червен пипер се смята за силен антиоксидант с много силно действие върху бактериите и свободните радикали. Помага при стрес, подсилва имунната система, успокоява болката и поддържа костите здрави. Калият помага за намаляване на високото кръвно налягане и за правилното функциониране на тъканите. Ето при какви случаи помага лютият червен пипер:

  1.        Главоболия, мигрени – Лютият червен пипер има способността да успокоява болката в главата, благодарение на активното вещество в него – капсаицин.
  2.        Успокоява мускулните крампи и артрита – Растението успокоява мускулните спазми и болката причинена от артрит. Отново виновникът за това е капсаицинът.
  3.        Намалява холестерола, триглицеридите и кръвната захар – Лютият червен пипер е изключително полезен за сърцето. При редовен прием, се наблюдава намаляване на холестерола и триглицеридите, като се стимулира кръвообращението. Изключително полезен е за поддържане на здравословни нива на кръвната захар.
  4.        Намалява дразненето – Капсаицинът има свойството да намалява болката в гърлото,  да успокоява гастрита и да намалява диарията.
  5.        Подсилва имунната система – Екстрактът от това невероятно растение подсилва имунната система, като ви помага да се справите по-бързо с досадните настинки и грип.
  6.        Стимулира храносмилането – Лютият червен пипер е позна като добър помощник на храносмилането. Той стимулира храносмилателния тракт и повишава продукцията на ензими и стомашни сокове, като по този начин сабързва метаболизма и ускорява елиминирането на токсините в организма. Освен това, помага при балониран корем, като подобрява перисталтиката.
  7.        Детоксикира цялото тяло – Благодарение на капсаицинът, който дава лютивината на растението, червеният пипер помага за детоксикацията на организма. Като стимулира кръвообращението, той естествено и здравословно покачва температурата на организма, като по този начин му помага да се пречисти. Помага ни да се изпотим и така да се отървем от токсините.
  8.        Помага при отслабване – Благодарение на способността си да стимулира метаболизма и да затопля тялото, лютият червен пипер е изключително добро средство за топене на мазнините, като по този начин води до загуба на тегло.
  9.        Помага при ревматизъм, рани и възпаления – благодарение на поезните си вещества, лютият червен пипер не само намалява болката, но и помага при възпаления.

 

Брой капсули в опаковка -120 капсули 

Всяка доза съдържа – 500мг Лют червен пипер

 

Начин на употреба:

Вземете 1 капсула от 2 до 4 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

 

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Дозировка:

1 капсула

Дози в опаковка:

120

 

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Лют червен пипер

500 mg  

†  

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро