Bulgaricus Коприва 120 капсули

40.99 лв.
Кратко описание:
Стандартизираният екстракт от коприва на Bulgaricus е 100% натурален, без изкуствени примеси и химикали. В производството са използвани първо качество билки, които гарантирано ще ви доставят един пълен комплекс от нутриенти. Копривата е мощен източник на желязо със силно диуретично,...
5
100 артикул(и)
+

Стандартизираният екстракт от коприва на Bulgaricus е 100% натурален, без изкуствени примеси и химикали. В производството са използвани първо качество билки, които гарантирано ще ви доставят един пълен комплекс от нутриенти.

Копривата е мощен източник на желязо със силно диуретично, кръвоспиращо, смекчаващо и антианемично действие. Редовният прием засилва имунната система и предпазва от бактериални инфекции. Изключителното действие на копривата се дължи на нейните кръвопречистващи функции. Приемът на екстракт от растението намалява нивото на захар в кръвта. Освен за пикочните пътища, копривата е полезна и за отделителната система, тъй като добре регулира функционирането на стомаха. Установено е, че суплементацията с това растение води до повишаване на работоспособността, премахва умората и отпадналостта.

 

Брой капсули в опаковка - 120 капсули 

Всяка доза (2 капсули) съдържа – 500мг екстракт от Коприва

 

Начин на употреба:

Приемайте по 2 капсули до 2 пъти на ден.

 

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Доза:

2 Капсули

Дози в 1 опаковка:

120

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Въглехидрати

0.8  g

†  

Екстракт от коприва (Urtica dioica)

(Корен)

500 mg  

†  

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро