Bulgaricus Гинко Билоба 60 капсули

23.99 лв.
Кратко описание:
Гинко Билоба на Булгарикус е един чудесен продукт на основата на 100% чист екстракт от растението гинко билоба. Този продукт има силни антиоксидантни качества, като подобрява функционирането на централната нервна система и подсилва паметта.   Гинко билоба е уникално растение, истински...
3
100 артикул(и)
+

Гинко Билоба на Булгарикус е един чудесен продукт на основата на 100% чист екстракт от растението гинко билоба. Този продукт има силни антиоксидантни качества, като подобрява функционирането на централната нервна система и подсилва паметта.

 

Гинко билоба е уникално растение, истински дар от природата. То е едно от първите няколко най-употребявани лечебни растения в света. Гинко Билоба разширява кръвоносните съдове и повишава скоростта на обходния кръвен поток и нивото на кислорода в мозъка и в останалите органи на тялото. Това повлиява положително на кръвоснабдяването - отслабване на паметта, старческа деменция, Алцхаймер, шум в ушите, световъртеж, главоболие, сърдечна аритмия, импотентност, глаукома, екзема, периферни съдови смущения. Гинко Билоба премахва умората, апатията, депресията, като повишава синтеза на АТФ в организма, който осигурява енергията за мускулните съкращения. Гинколидите облекчават алергични възпаления и астма.

 

Брой капсули в опаковка - 60 капсули 

Всяка доза съдържа – 120мг екстракт от Гинко Билоба

 

Начин на употреба:

Вземете 2 таблетки два пъти дневно, с или без храна.

 

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Състав

Дозировка :  1 капсула

Брой дози в опаковка : 60

 

Количество в доза

Ginkgo biloba extract (leaf)
flavone glycosides 28.8 mg, terpene lactones 7.2 mg

120 mg

† Да не се превишава препоръчителна дневна доза

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро