спестявате 10%

Whey Protein Hydrolysate Creamy Chocolate 908г

Пазарна цена: 99.00 лв.
89.10 лв.
Вие спестявате: 9.90 лв. (10%)
2189
100 артикул(и)
+

Whey Protein Hydrolysate Creamy Chocolate е най-бързият протеин, 100% усвояване, без аспартам, без сукралоза, без ацесулфам - К.

Суроватъчен протеин хидролизат (Whey Hydrolysate) е най-високата точка достигана до сега в производството на протеин. Суроватъчен протеин хидролизат (Whey Hydrolysate) е най-бързият и най-добре усвояем протеин на пазара. Той представлява суроватъчен протеин, който е предварително ензимно разграден до нисши пептидни връзки. Това разграждане се извършва в дванадесетопръстника и стомаха и забавя процеса на усвояване, както и увеличава вероятността от загуба по време на обработката. Суроватъчен протеин хидролизат (Whey Hydrolysate) е създаден именно с тази цел, да се избегнат точно тези загуби и забавяне.
Приет веднъж той вече започва да действа и да храни тялото Ви с необходимите белтъчини и калории. Пептидните връзки, от които е изграден, навлизат почти моментално в кръвната плазма, а от там и в мускулите.
Суроватъчен протеин хидролизат (Whey Hydrolysate) увеличава многократно задръжката на азот в тялото, което дава предпоставките за предизвикване на анаболно състояние (изграждане на мускулна маса).
Суроватъчен протеин хидролизат (Whey Hydrolysate) ще Ви помогне в борбата с ненужните мазнини. Изключително добър избор за заместител на хранене и набавяне на необходимите калории без излишни въглехидрати и мазнини.
Суроватъчните протеини на NOW Foods печелят наградата Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър протеинов продукт за 2008г.


Начин на употреба: Whey Hydrolysate е подходящ за прием по всяко време на деня. Най удачното време за приемът му е сутрин след ставане от сън и непосредствено след тренировка.
Този продукт се комбинира добре със следните продукти:
  • Carbo Gain Complex Carbohydrate 908г
  • Creatine Powder 227г
  • Beta Alanine 500г
Противопоказания: няма
Други съставки: Суроватъчен протеин хидролизат, нетурални овкусители и аромати, какао, Xanthan Gum, соев лецитин, морска сол, стевия.
Не съдържа: захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, яйца, ракообразни и консерванти