0877 10 25 24 (без допълнителни импулси)
-50%

MUSCLEHARD Casein 1.13kg

57.99 лв.
Пазарна цена: 116.00 лв.
Кратко описание:
MuscleHards’ Casein е продуктът от който имате нужда! Той съдържа качествени съставки, разтваря се лесно и има страхотен вкус. Казеинът е млечен потеин, който се усвоява бавно от организма и по този начин му осигурява постоянен приток на аминокиселини за подхранване на мускуланата маса....
100 артикул(и)
+

MuscleHards’ Casein е продуктът от който имате нужда! Той съдържа качествени съставки, разтваря се лесно и има страхотен вкус. Казеинът е млечен потеин, който се усвоява бавно от организма и по този начин му осигурява постоянен приток на аминокиселини за подхранване на мускуланата маса. Пикът на тяхното освобождаване при прием на казеин е след около 3, до 4 часа, което е два пъти по-дълго от времето, обичайно за другите протеини. Освен това, казеинът създава чувство за ситост и подобрява възстановяването след тежки тренировки.

Вкусове: Ванилия и Шоколад

Начин на употреба: 

Смесете 1 лъжица и половина в 200-300мл течност и консумирайте веднъж на ден.

Внимание: Пазете от деца! Да не се консумира от лица под 18 години. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да бъдат заместител на разнообразното хранене.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро