-6%

CARNIVOR 1820 gr

109.30 лв.
Пазарна цена: 116.00 лв.
Кратко описание:
Carnivor . От дълго време е ясно, че атлетите и културистите приемат завишени количества телешко месо, за да спомогне изграждането на мускулна маса и увеличаване на силата. Говеждият протеин е важен при изграждането на мускули. Carnivor е различен от другите протеини. Това е първият протеин,...
205
99 артикул(и)
+

Carnivor. От дълго време е ясно, че атлетите и културистите приемат завишени количества телешко месо, за да спомогне изграждането на мускулна маса и увеличаване на силата. Говеждият протеин е важен при изграждането на мускули. Carnivor е различен от другите протеини. Това е първият протеин, който е изолиран от най-концентрирания серум. Съдържа много повече креатин (20 пъти повече), отколкото една телешка пържола или от другите естествени източници. Дава на мускулите експлозивна мощ и насърчава растежа. Има добавени аминокиселини и BCAA, които насърчават позитивния азотен баланс.
Начин на употреба:
1-2 дози се смесват с 200-300 ml вода преди и след тренировка, след ставане и преди лягане. Подходящ е за прием по всяко време на деня.

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро