NATURALICO TRIBUZAN 60 CAPS

48.99 лв.
Кратко описание:
TribuZan е смес от натурални съставки като Трибулус Терестрис, Коприва плюс Аргинин Алфа-Кетоглутарат (AAKG) и Цинк за оптимално физическо и психическо подобряване на производителността. Растението Трибулус Терестрис подобрява кръвния поток към мускулите и подпомага увеличаването нивата на...
100 артикул(и)
+
TribuZan е смес от натурални съставки като Трибулус Терестрис, Коприва плюс Аргинин Алфа-Кетоглутарат (AAKG) и Цинк за оптимално физическо и психическо подобряване на производителността. Растението Трибулус Терестрис подобрява кръвния поток към мускулите и подпомага увеличаването нивата на тестостерон в тялото по напълно естествен начин, което води до подобрена сексуалност и сила, по-качествен мускулен растеж, по-малко мазнини и повече енергия. AAKG действа като прекурсор на азотен оксид, подпомагайки покачването на мускулна маса. Това съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат подобрява протеиновия синтез и намалява катаболните процеси.
Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно.
ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 30
Подходящи комбинации на TribuZan са:
  • TribuZan + Guarana Seed Extract;
  • TribuZan + Organic Spirulina.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро