NATURALICO DHEA 60 CAPS

53.00 лв.
Кратко описание:
Предимствата на DHEA са: Повишава енергийните нива Подпомага възстановяването на хормоналния баланс Стимулира функцията на имунната система DHEA е естествено срещащ се хормон в човешкото тяло, който се синтезира от надбъбречните жлези и е жизненоважен за укрепване на целия организъм. Също...
100 артикул(и)
+

Предимствата на DHEA са:

  • Повишава енергийните нива
  • Подпомага възстановяването на хормоналния баланс
  • Стимулира функцията на имунната система
DHEA е естествено срещащ се хормон в човешкото тяло, който се синтезира от надбъбречните жлези и е жизненоважен за укрепване на целия организъм. Също така действа и като прекурсор на други хормони - естроген и тестостерон. Той улеснява намаляването на мастната тъкан и подпомага изграждането и поддържането на чиста мускулна маса. Оптималните нива на DHEA стимулират защитните функции на организма и помагат в борбата с признаците на стареене. Продуктът е подходящ както за мъже, така и за жени.

Препоръчителна доза: Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храната.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60
ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Подходящи комбинации на DHEA High Potency са:
  • DHEA High Potency + TribuGreen;
  • DHEA High Potency + Ultra Tribulus;
  • DHEA High Potency + Tribuzan;
  • DHEA High Potency + Tribu Power.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро