ACTIVLAB PUMP IT 20 PACKETS

39.99 лв.
Кратко описание:
​Продуктът на ACTIVLAB Pump It e толкова мощен и ефективен, че всяка съставка по отделно от уникалната формула има силно влияние върху биологичните процеси в организма, а те са: Бета-аланин участва активно в протеиновият синтез и в изграждането на чиста мускулна маса....
100 артикул(и)
+

​Продуктът на ACTIVLAB Pump It e толкова мощен и ефективен, че всяка съставка по отделно от уникалната формула има силно влияние върху биологичните процеси в организма, а те са:

  • Бета-аланин участва активно в протеиновият синтез и в изграждането на чиста мускулна маса. Бета-аланин увеличава силата и издръжливостта на мускулите, което Ви гарантира една по-мощна, интензивна и продължителна тренировка.
  • Креатин монохидрат - осигурява интензивно изграждане на мускулна маса, съчетано с увеличаване на взривната сила. Креатина също има голяма роля и при възстановяването на мускулната тъкан между тежките и продължителни тренировки.
  • Л-Аргинин - това е основният прекурсор на азотен оксид (NO) в тялото. Л-Аргинин има редица важни приложения в света на бодибилдинга, като едно от най-важните е увеличаване обема на мускулите, поради разширяване на кръвоносните съдове. Л-Аргинин помага на кръвта по-лесно да навлезе в мускулната тъкан.
  • Цитрулин малат - мощен прекурсор на аргинина. Цитрулин има за цел да ускори максимално възстановяването, като в същото време подобрява кръвоснабдяването. Цитрулин малат има още свойствата да повиши издържливостта и производителността по време на тежките тренировки, което води до неизбежен мускулен растеж.
  • Тирозин - неесенциална аминокиселина, която се образува в тялото от аминокиселината фениланин. Тирозинът подобрява настроението. Той е прекурсор на невротрансмитерите, които имат регулиращ ефект върху настроението. Тирозин намалява апетита и намалява мастната тъкан. Приемане на L-тирозин под формата на хранителна добавка се препоръчва за нормализиране на щитовидната жлеза, за облекчаване на стрес, главоболие, нервни разстройства. Тирозин е директен прекурсор на адреналин. 
  • Кофеин - стимулант на централната нервна система. Има силен стимулиращ ефект, което увеличава ефективността на тренировката и нейната интензивност. Кофеина е добър помощник при борбата с излишните мазнини.
  • Ниацин (Витамин Б3) - "доктор" на нервните клетки. Подпомага дейността на сърцето, установява контрол върху холестерола и участва в производството на стомашен сок. 

Начин на употреба: 

1 пакет, разтворен в 200мл вода - 20 минути преди тренировка.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро