-12%

VITARGO CRX 1600 gr

60.00 лв.
Пазарна цена: 68.00 лв.
Кратко описание:
VITARGO CRX е креатин със сложна формула. При тренировка за увеличение на мускулната маса и физическа сила, се препоръчва използването само най-добрите креатинови добавки, въглехидрати и други симулатори на клетъчните групи и инсулин. Продуктът е формула без захар и е създадена в Швеция....
544
100 артикул(и)
+

VITARGO CRX е креатин със сложна формула. При тренировка за увеличение на мускулната маса и физическа сила, се препоръчва използването само най-добрите креатинови добавки, въглехидрати и други симулатори на клетъчните групи и инсулин. Продуктът е формула без захар и е създадена в Швеция. Направена е от царевично нишесте, минава през стомаха бързо, без да генерира газове и дава на тялото глюкоген 70-80% по-бързо от всеки друг продукт. VITARGO CRX съдържа креатин в най-добрата биологична стойност, по-качествена и по- стабилна форма, глутамин, таурин, аргинин и инсулинови имитатори.

Начин на употреба: Смесете 40гр. доза с 400мл. вода. Пийте непосредствено след тренировка или половин доза преди и половин след.

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро