-40%

PRELOADED CREATINE COMPLEX 1820 gr

48.00 лв.
Пазарна цена: 80.00 лв.
Кратко описание:
Pre-Load Creatine комплекс е създаден за да даде по-добри резултати от нормалния креатин, защото чистият креатин работи добре сам по себе си, но e възможно да постигне по-бърза доставка и цялостни резултати чрез комбиниранетo му със синергични съединения в необходимите съотношения. Върху...
549
100 артикул(и)
+

Pre-Load Creatine комплекс е създаден за да даде по-добри резултати от нормалния креатин, защото чистият креатин работи добре сам по себе си, но e възможно да постигне по-бърза доставка и цялостни резултати чрез комбиниранетo му със синергични съединения в необходимите съотношения. Върху основа от бързодействащ креатин, ние сме добавили бързодействащи, лесно усвоими въглехидрати, "превозвачи" на електролити и хранителни вещества и ключови аминокиселини.BCAA и фосфора укрепват допълнително възстановяването на мускулите и регенерацията.

Основни предимства:

 • 10 грама креатин
  • 70 грама бързодействащи въглехидрати
  • 3 грама Глутамин + Таурин
  • Активни съставки транспортираши електролитите
 • Начин на употреба: Приемайте по 1-2 мерителни лъжици 30-60 минути преди тренировка. В днити, в които не тренирате, отново приемайте същата доза, но веднъж сутрин и веднъж следобед.

  Потребителите също купиха

  Очаквайте скоро