0877 10 25 24 (без допълнителни импулси)
-54%

MUSCLEHARD Creatine Monohydrate Unflavored 108 дози 544g

15.99 лв.
Пазарна цена: 34.99 лв.
Кратко описание:
Creatine Monohydrate на MuscleHard е висококачествен продукт с концентрирана формула от който със сигурност ще останете доволни.   Креатинът е аминокиселина, която се синтезира в черния дроб от три различни вещества – глицин, аргинин и метонин. Ролята на креатина в организма...
99 артикул(и)
+

Creatine Monohydrate на MuscleHard е висококачествен продукт с концентрирана формула от който със сигурност ще останете доволни. 

Креатинът е аминокиселина, която се синтезира в черния дроб от три различни вещества – глицин, аргинин и метонин. Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.

 В края на миналия век креатин монохидрат слага едно ново начало в спорта, понеже е първият естествен начин за доставяне на стероидо-подобен ефект. Креатинът на практика представлява молекула, съдържаща енергия. Освен това увеличава клетъчния обем и изгражда протеините. Има множество проучвания, доказващи, че креатин монохидрат увеличава количеството на креатина в мускулите. Чрез това захранване се увеличава масата и силата на мускулите, както и възможността за по-тежко натоварване.

Всяка доза съдържа: 5,000мг Креатин Монохидрат

Начин на употреба:

Смесете една доза с 240-300мл от вашата предпочитана напитка.

Внимание: Пазете от деца! Да не се консумира от лица под 18 години. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да бъдат заместител на разнообразното хранене.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро