-54%

MUSCLEHARD Creatine Monohydrate 300 капсули

29.99 лв.
Пазарна цена: 64.99 лв.
Кратко описание:
Creatine Monohydrate на MuscleHard е висококачествен продукт под формата на капсули от който със сигурност ще останете доволни.  Креатинът е аминокиселина, която се синтезира в черния дроб от три различни вещества – глицин, аргинин и метонин. Ролята на креатина в организма е...
98 артикул(и)
+

Creatine Monohydrate на MuscleHard е висококачествен продукт под формата на капсули от който със сигурност ще останете доволни.

 Креатинът е аминокиселина, която се синтезира в черния дроб от три различни вещества – глицин, аргинин и метонин. Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.

 В края на миналия век креатин монохидрат слага едно ново начало в спорта, понеже е първият естествен начин за доставяне на стероидо-подобен ефект. Креатинът на практика представлява молекула, съдържаща енергия. Освен това увеличава клетъчния обем и изгражда протеините. Има множество проучвания, доказващи, че креатин монохидрат увеличава количеството на креатина в мускулите. Чрез това захранване се увеличава масата и силата на мускулите, както и възможността за по-тежко натоварване.

Всяка капсула съдържа: 550мг Креатин Монохидрат

Начин на употреба:        

Приемайте 2 капсули 1-2 пъти на ден.

Внимание: Пазете от деца! Да не се консумира от лица под 18 години. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да бъдат заместител на разнообразното хранене.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро