MEGA KRE-ALKALYN 120 капс.

42.70 лв.
Кратко описание:
Mega Kre-Alkalyn е креатинов продукт с pH над 12, тъй като е синтезиран по патентован производствен процес, който променя неговото pH. Креатинът в тялото помага за снабдяването на всички клетки с енергия, основно мускулните, като увеличава образуването на аденозин трифосфат (ATP), който...
516
100 артикул(и)
+

Mega Kre-Alkalyn е креатинов продукт с pH над 12, тъй като е синтезиран по патентован производствен процес, който променя неговото pH. Креатинът в тялото помага за снабдяването на всички клетки с енергия, основно мускулните, като увеличава образуването на аденозин трифосфат (ATP), който действа като клетъчен енергиен резерв, както и за мускулните контракции. Дневна доза от 3 гр креатин е научно доказано, че подобрява представянето в залата по време на краткотрайни високо-интензивни тренировки като вдигане на тежести и кардио сесии.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 капсули дневно на празен стомах, за предпочитане след тренировка и преди хранене.

ВНИМАНИЕ! Пазете от деца! Не превишавайте препоръчителния дневен прием! Приемайте като част от добре балансиран и здравословен хранителен режим, а не като заместител на такъв.

Произведен в съоръжение, което обработва мляко, яйца, глутен, соя, фъстъци, ядки, риба и ракообразни съставки.

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро