-5%

KRE-ALKALYN 2500 MC 120 капс.

47.40 лв.
Пазарна цена: 49.90 лв.
Кратко описание:
Капсулите креатин монохидрат са създадени , за да отговорят на нуждите на спортуващите, особено тези които натоварват интензивно мускулите си. KRE-ALKALYN 2500 MC се характеризира със своята висока бионаличност, съдържа форма на креатин минихидрат. В мускулната тъкан креатинът е свързан с...
520
100 артикул(и)
+

Капсулите креатин монохидрат са създадени , за да отговорят на нуждите на спортуващите, особено тези които натоварват интензивно мускулите си.

KRE-ALKALYN 2500 MC се характеризира със своята висока бионаличност, съдържа форма на креатин минихидрат. В мускулната тъкан креатинът е свързан с фосфата и заедно образуват фосфо-креатин. Приемът на креатин увеличава физическото представяне по време на краткотрайни, високоинтензивни, повтарящи се упражнения (при 3 гр дневен прием накреатин).

Препоръчителен прием: В тренировъчни дни приемайте по 1-2 капсули сутрин и по 1-2 капсули преди тренировка. В нетренировъчни дни приемайте по 1-2 капсули преди закуска. Този продукт не се препоръчва за деца и млади хора! Пазете от деца! Приемайте като част от добре балансиран и здравословен хранителен режим.

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро