ACTIVLAB CREATINE POWDER 600 гр.

34.99 лв.
Кратко описание:
​CREATINE POWDER на ACTIVLAB е   една от най-популярните и употребявани от спортистите хранителна добавка. Съдържа 100% креатин монохидрат, който е естествен компонент и участва в състава на мускулната тъкан. Добавените витамини - D и В6, поддържат нормалната функционалност...
100 артикул(и)
+

​CREATINE POWDER на ACTIVLAB е една от най-популярните и употребявани от спортистите хранителна добавка. Съдържа 100% креатин монохидрат, който е естествен компонент и участва в състава на мускулната тъкан. Добавените витамини - D и В6, поддържат нормалната функционалност на мускулите, подобряват синтеза на протеин и образуването на гликоген. Продуктът повишава мускулната сила и издръжливостта. За максимална ефективност, креатин монохидрата се приема с декстроза и повече вода. CREATINE е задължителна добавка за всеки професионален силов атлет, търсещ подобряване на спортната форма и на спортните постижения.

Начин на употреба: Единична доза – 2 до 5 г, според нуждите. В тренировъчен ден най-добре да се приема 1 доза след тренировка. В почивен ден 1 доза сутрин на гладно. За максимална ефективност, креатин монохидрата е добре да се приема с декстроза и повече вода. Добре е да се използва за период от 45-60 дена, след което да се спре минимум за 30 дена.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро