ACTIVLAB CREA CARBO 1000 гр.

20.99 лв.
Кратко описание:
​Crea Carbo на ACTIVLAB е продукт, който съчетава креатин монохидрат и въглехидрати с висок гликемичен индекс. Позволява на трениращите да се зареждат с голямо количество готова енергия, която увеличава сериозно възможностите на трениращия. Crea Carbo e задължителен продукт...
100 артикул(и)
+

​Crea Carbo на ACTIVLAB е продукт, който съчетава креатин монохидрат и въглехидрати с висок гликемичен индекс. Позволява на трениращите да се зареждат с голямо количество готова енергия, която увеличава сериозно възможностите на трениращия. Crea Carbo e задължителен продукт за всички спортисти, които имат нужда от повече издръжливост и енергия. Особено се препоръчва в дисциплини като: бягане, колоездене, футбол, лека атлетика и др.

Начин на употреба: Единична доза – 50 грама се разтварят в 200 мл вода. Една доза се приема около 30 минути преди физическо натоварване. В зависимост от целите и продължителността на тренировката или състезанието, може да се приеме и втора доза или преди, или по време на физическото натоварване.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро