NUTREND MASS GAIN 14 6000 gr

135.00 лв.
Кратко описание:
MASS GAIN 14 е формула, състояща се от източници на протеин, които идеално допълват въглехидратния комплекс (малтодекстрин, глюкоза и фруктоза) в съотношение, което напълно д аотговори на нуждите на организма след интензивно мускулно натоварване. Продуктът е обогатен с витамини (C, B3, E, B5,...
822
100 артикул(и)
+

MASS GAIN 14 е формула, състояща се от източници на протеин, които идеално допълват въглехидратния комплекс (малтодекстрин, глюкоза и фруктоза) в съотношение, което напълно д аотговори на нуждите на организма след интензивно мускулно натоварване. Продуктът е обогатен с витамини (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, B12, биотин, фолиева киселина). Подходящ както за начинаещи, така и за напреднали атлети, които се стремят да повишат мускулната си маса и подобрят възстановяването. Съдържа комбинация от въглехидрати (72%) качествено възстановяване и протеини (14%) за подпомагане растежа на мускулите. Продуктът е подходящ за начинаещи, така и за напреднали спортисти.

Начин на прием: 1 доза = 40гр. разтворени в 250-300мл. вода. За оптимални резултати, консумирайте 10-20 минути преди тренировка. За стимулиране растежа на мускулите, приемайте в края на тренировката или непосредствено след нея. Вземайте най-много две дози дневно.

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро