-21%

SCITEC VOLUMASS 35 PROFESSIONAL 6000 gr

123.30 лв.
Пазарна цена: 156.50 лв.
Кратко описание:
SCITEC VOLUMASS е гейнър за покачване на килограми, която съдържа най- добрия суроватъчен протеин. Продуктът е предназначен да осигури хранителни вещества, като съставката креатин е най- добрата съставка и без калории. Той е отговорен за осигуряване на енергия за мускулните контракции и...
828
100 артикул(и)
+

SCITEC VOLUMASS е гейнър за покачване на килограми, която съдържа най- добрия суроватъчен протеин. Продуктът е предназначен да осигури хранителни вещества, като съставката креатин е най- добрата съставка и без калории. Той е отговорен за осигуряване на енергия за мускулните контракции и увеличение на обема на мускулите. Що се отнася до критичните аминокиселини в Volumass 35 Professional има повече от 10 000 мг BCAA и 8,000 мг глутамин в една доза. Professional Volumass 35 е обогатен с таурин, таурин етил естер и фосфати. Всички дози осигуряват 50% от препоръчваните витамини. Формулата е без аспартам.

Начин на употреба: Смесете 1 доза (50гр.) с 400мл. вода или обезмаслено мляко. За най-добри резултати пийте 30мин. след тренировка.

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро