-21%

SCITEC VOLUMASS 35 6000 gr

113.40 лв.
Пазарна цена: 144.00 лв.
Кратко описание:
Volumass е продукт на изграждане на мускулите, който съдържа повече креатин и други важни добавки като смес от фосфати, за да подпомогне максимално използването на креатин, таурин и за увеличаване на клетъчния обем. Богат е на микрофракции на протеини, вещества като лактоглобулин, лактоферин и...
827
100 артикул(и)
+

Volumass е продукт на изграждане на мускулите, който съдържа повече креатин и други важни добавки като смес от фосфати, за да подпомогне максимално използването на креатин, таурин и за увеличаване на клетъчния обем. Богат е на микрофракции на протеини, вещества като лактоглобулин, лактоферин и имуноглобулин. Изолиран е суроватъчен протеин в най-чиста форма, разработен чрез микрофилтрация с кръстосан поток и висока биологична стойност. Продуктът е с максимален ефект за увеличаване на клетъчния обем, което отговаря на на потребностите и нуждите на активните спортисти, защото при по-голяма мускулна маса или интензивна спортна дейност, се нуждаят от повече хранителни вещества.

Начин на употреба: Смесете 1 доза (50гр.) с 400мл. вода или обезмаслено мляко. За най-добри резултати пийте 30мин. след тренировка.

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро