0877 10 25 24 (без допълнителни импулси)

ACTIVLAB HEAVY WEIGHT PROFESSIONAL

98.99 лв.
Кратко описание:
​ Heavy Weight на ACTIVLAB е протеиново-въглехидратен продукт, подпомагащ спортистите търсещи по-бързо и ефективно увеличаване на мускулната маса и силата. Увеличеният прием на калории от Heavy Weight, гарантирано води до увеличаване на масата и обема на трениращия. Heavy Weight...
100 артикул(и)
+

Heavy Weight на ACTIVLAB е протеиново-въглехидратен продукт, подпомагащ спортистите търсещи по-бързо и ефективно увеличаване на мускулната маса и силата. Увеличеният прием на калории от Heavy Weight, гарантирано води до увеличаване на масата и обема на трениращия. Heavy Weight съдържа 20% чист суроватъчен протеин концентрат и 73% въглехидрати с различен гликемичен индекс. Продуктът увеличава продължителността и обема на тренировката. Приеман след тренировка, Heavy Weight драстично скъсява времето за енергийно и мускулно възстановяване.

Начин на употреба

Единична доза – 100 грама се разтварят в 250-300 мл вода или мляко. В тренировъчен ден е добре да се приема по една доза около 60 минути преди тренировка и една доза веднага след тренировка. В почивен ден по една доза сутрин на гладно и втора доза около 1 час преди вечерята.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро