NATURALICO FEMALE HARMONY 60 капс.

41.99 лв.
Кратко описание:
Продуктът е с екстракт от червена детелина, изофлавони 8%, който спомага за поддържане на хормоналния баланс при жените, както и благоприятства сърдечно-съдовата функция. Червената детелина поддържа хормоналния баланс и нормалното функциониране на женската полова система. Изофлавоните са...
846
100 артикул(и)
+

Продуктът е с екстракт от червена детелина, изофлавони 8%, който спомага за поддържане на хормоналния баланс при жените, както и благоприятства сърдечно-съдовата функция. Червената детелина поддържа хормоналния баланс и нормалното функциониране на женската полова система. Изофлавоните са вещества от групата на растителните естрогени, наречени фитоестрогени. Те имат действие подобно на това на женските полови хормони като по този начин спомагат за поддържането на хормоналния баланс.

Препоръчителна доза: Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане между храненията.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Дозировка: 1 капсули
Дози в опаковка: 60
Подходящи комбинации на Female Harmony са:
Female Harmony + Synergistic C Complex;
Female Harmony + Calm Max;
Female Harmony + Atomic Boost.


Потребителите също купиха

Очаквайте скоро