-11%

NATURALICO ANTI-OX COMPLEX 60 капс.

39.99 лв.
Пазарна цена: 45.00 лв.
Кратко описание:
Подпомага антиоксидантната активност Повишава енергийните нива Подобрява кръвообращението и когнитивната функция NATURALICO ANTI-OX COMPLEX съчетава свойства на зелен чай с мощната антиоксидантна активност на витамин Ц и кофеин. Източник на флавоноидни антиоксиданти, които спомагат...
844
100 артикул(и)
+
  • Подпомага антиоксидантната активност
  • Повишава енергийните нива
  • Подобрява кръвообращението и когнитивната функция


NATURALICO ANTI-OX COMPLEX съчетава свойства на зелен чай с мощната антиоксидантна активност на витамин Ц и кофеин. Източник на флавоноидни антиоксиданти, които спомагат за предпазването на кръвоносните съдове от стесняване. Те действат и като ко-агент увеличавайки биологичната стойност на витамин Ц. Витамин Ц предпазва протеините, липидите, както и други важни молекулярни елементи в тялото, като спомага за поддържането на отимален потока на електрони към клетките. Съдържащият се кофеин в комплекса осигуравя мощен прилив на енергия и повишена концентрация. Освен това благоприятства сърдечно-съдовата функция, благодарение на високото си антиоксидантно съдържание.
Препоръчителна доза: Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно, с 250 мл. вода.
ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 30
Подходящи комбинации на Ultra Anti-Ox Complex са:
Ultra Anti-Ox Complex + Immune Boost;
Ultra Anti-Ox Complex + Advanced Green Tea Extract;
Ultra Anti-Ox Complex + Ginkgo Biloba Extract.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро