-51%

MUSCLEHARD Vitamin C 90 капсули

16.99 лв.
Пазарна цена: 35.00 лв.
Кратко описание:
 Витамин С е изключително важен за човешкото тяло витамин, който участва в образуването на костите, зъбите и тъканите. Формулата на MuscleHard съдържа висока концентрация на витамин С без стимуланти и изкуствени вещества. Витамин С играе роля в синтеза на колаген, който е основен протеин за...
100 артикул(и)
+

 Витамин С е изключително важен за човешкото тяло витамин, който участва в образуването на костите, зъбите и тъканите. Формулата на MuscleHard съдържа висока концентрация на витамин С без стимуланти и изкуствени вещества. Витамин С играе роля в синтеза на колаген, който е основен протеин за изграждането на съединителната тъкан. Витамин С подпомага възстановителните и защитни процеси в организма. Влияе благоприятно на функциите на централната нервна система, стимулира дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на калция и желязото и нормалното кръвообразуване, подпомага профилактиката на различни видове вирусни и бактериални инфекции и участва в поддържането на здрава имунна система.

Всяка капсула съдържа: 1000мг Витамин С

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула на ден.

Внимание: Пазете от деца! Да не се консумира от лица под 18 години. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да бъдат заместител на разнообразното хранене.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро