Full Spectrum Minerals 100 таблетки

36.00 лв.
1540
100 артикул(и)
+

Full Spectrum Minerals е пълен комплекс от минерали, подсилва организма, спомага за правилния растеж и развитие на тялото.

Комплекс от Минерали Full Spectrum Minerals е уникално формулиран продукт, който комбинира всички необходими за човешкото здраве минерали. Минералите са неживата природа, но тялото ни е неизбежно зависимо от тях. Нашето съществуване без минералите е немислимо и множество разстройства на човешкото здраве са свързани с дефицит и недостатъчен прием на минерали.
Комплекс от Минерали Full Spectrum Minerals е удобното решение за всички, които търсят не само качествен източник на минерали, но и продукт, които да комбинира всички минерали в едно. Комплекс от Минерали Full Spectrum Minerals е изключително подходящ за хора от всички възрасти, тъй като съставките в този продукт са от основно значение за качествения растеж и развитие на тъканите, нормалната обмяна на веществата, ензимната и коензимната активност и всички биохимични реакции, протичащи в организма. Комплекс от Минерали Full Spectrum Minerals доставя перфектен високо-потентен бленд от необходимите за тялото минерали.
Начин на употреба: една доза с храната
Този продукт се комбинира добре със следните продукти:
  • Vit-Min 100 60 таблетки
  • Eco Green Multi 60 таблетки
  • Omega 3 1000мг 100 дражета
Противопоказания: заради високото съдържание на желязо, пазете от деца
Други съставки: целулоза, силиций и магнезиев стеарат
Не съдържа: захар, сол, мая, пшеница, нишесте, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, ракообразни и консерванти