Chromium Picolinate 200мкг 250 капсули

39.99 лв.
Кратко описание:
Chromium Picolinate регулира инсулина, стабилизира кръвната захар, важен е за синтезата на мазнини и протеини, влияе силно върху обмяната на мазнините, спомага срещу сърдечно-съдови заболявания. Chromium Picolinate е един от ключовите и незаменими минерали за производството на инсулин в...
1422
100 артикул(и)
+

Chromium Picolinate регулира инсулина, стабилизира кръвната захар, важен е за синтезата на мазнини и протеини, влияе силно върху обмяната на мазнините, спомага срещу сърдечно-съдови заболявания.

Chromium Picolinate е един от ключовите и незаменими минерали за производството на инсулин в човешкото тяло, а също така при синтеза на мазнини и протеини. Chromium Picolinate е формата на хром, която се усвоява най-добре от човешкия организъм.

Chromium Picolinate се използва и за производството на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата, това е и причината понякога този минерал да е наричан “фактор на толерантност към глюкозата" (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса.

Редица изследвания доказват, че когато нивата на Chromium Picolinate в кръвната плазма са ниски, това е индикация за заболяване на коронарната артерия. Много често при бременни жени е необходим допълнителен прием на Chromium Picolinate поради развиващия се зародиш. Дефицитът на Chromium Picolinate понякога води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини.

Освен това Chromium Picolinate оказва голямо влияние за профилактиката на захарен диабет и сърдечно-съдовите заболявания, той също така забавя процесите на стареене. С възрастта нивата на Chromium Picolinate в организма намаляват и приемът му като хранителна добавка е задължителен.

Начин на употреба: една доза с всяко хранене
Този продукт се комбинира добре със следните продукти:
  • Choline & Inositol 500мг 100 капсули
  • Lipo Trim 120 таблетки
Противопоказания: диабетици да се консултират с лекар преди употребата на продукта
Други съставки: оризово брашно и желатин
Не съдържа: захар, сол, мая, пшеница, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, ракообразни и консерванти

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро