0877 10 25 24 (без допълнителни импулси)

Calcium Lactate 10 GR 250 таблетки

39.99 лв.
Кратко описание:
Калцият е алкален минерал, който за да се усвои от тялото, е нужно да бъде свързан със неутрална сол. Точно такава сол е калциевият лактат – calcium lactate. Калциевият лактат (Calcium Lactate) представлява калций, свързан със млечна киселина, която в случая няма нищо общо с мляко или...
1260
100 артикул(и)
+

Калцият е алкален минерал, който за да се усвои от тялото, е нужно да бъде свързан със неутрална сол. Точно такава сол е калциевият лактат – calcium lactate. Калциевият лактат (Calcium Lactate) представлява калций, свързан със млечна киселина, която в случая няма нищо общо с мляко или лактоза. Млечната киселина се произвежда в мускулите при „горенето“ на въглехидратите в анаеробна среда (без кислород).

Калциевият лактат (Calcium Lactate) се препоръчва на хора, които не си набавят достатъчно количество калций чрез храната. Използва се при заболявания причинени, от калциев дефицит като остеопороза, рахит, намалена функция на щитовидната жлеза и някои специфични мускулни заболявания (латентна тетания). Калциевият лактат (Calcium Lactate) се препоръчва на бременни жени, които кърмят и на жени в менопауза.
Калцият е минерал, който трудно се усвоява и абсорбира от организма. Суплементи, в които калцият е под формата на калциева сол, например Калциевият лактат (Calcium Lactate), се усвояват по-добре от другите форми на минерала.

 

Начин на употреба: eдна доза дневно
Този продукт се комбинира добре със следните продукти:
  • Boron 3мг 100 капсули
  • Full Spectrum Minerals 100 таблетки
  • Magnesium Citrate 200мг 100 таблетки

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро