CAL-MAG 120 капсули

35.00 лв.
Кратко описание:
CAL-MAG формира и подхранва костите, зъбите и ставите, благоприятства мускулните съкращения, подобрява предаването на нервните импулси, участва в производство на енергия, служи за здрава репродуктивна система. Калций и магнезий (Cal-Mag) са станали синоними на костно здраве. Като двете...
1265
100 артикул(и)
+

CAL-MAG формира и подхранва костите, зъбите и ставите, благоприятства мускулните съкращения, подобрява предаването на нервните импулси, участва в производство на енергия, служи за здрава репродуктивна система.

Калций и магнезий (Cal-Mag) са станали синоними на костно здраве. Като двете най-важни хранителни съставки, формулата на NOW - Калций и магнезий (Cal-Mag) съдържа комбинация от витамин Д, цинк, мед, манган, бор, както и комплекс от ключови минерали, които прецизно усилват действието на продукта.

Калций и магнезий (Cal-Mag) съдържа извлечен от висококачествен калциев карбонат, който предлага повече милиграми калций в единица обем, отколкото всеки друг на пазара. Калций е най-разпрозстраненият елемент в човешкото тяло. Той е незаменим за формирането и възстановяването на костите и зъбите, но също така е много важен за мускулните съкращения, съсирването на кръвта, градивен елемент на клетъчните мембрани, процесите на предаване на нервните импулси, както и за други метаболитни процеси. Калций се препоръчва за лечение на остеопороза, алергии, кожни заболявания като екзема и псориазис, и поражения върху черния дроб.

Магнезий е минерал, който е необходим за енергийния метаболизъм, протеиновата синтеза, предаването на нервните импулси през нервно-мускулните синапси и свързването на калций със зъбното вещество. Този минерал подпомага костния растеж и е необходим за над 300 ензимни реакции, както и за произвеждането на вътреклетъчната енергия. Магнезий оказва положително влияние върху състоянието на репродуктивната система.

Начин на употреба: една доза с храненията
Този продукт се комбинира добре със следните продукти:
  • Boron 3мг 100 капсули
  • Flax Oil Organic 1000мг 100 дражета
Противопоказания: няма
Други съставки: желатин, магнезиев стеарат и целулоза
Не съдържа: захар, сол, мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро