Boron 3мг 100 капсули

19.00 лв.
Кратко описание:
Boron подпомага усвояването на калций и магнезий, заздравява костите и ставите, намаля риска от остеопороза и артрит. Бор (Boron) е неметален елемент, който трябва да присъства в човешката диета. Бор (Boron) подпомага метаболизма на калций, магнезий, фосфор, мед и витамин D. Борът...
1410
100 артикул(и)
+

Boron подпомага усвояването на калций и магнезий, заздравява костите и ставите, намаля риска от остеопороза и артрит.

Бор (Boron) е неметален елемент, който трябва да присъства в човешката диета. Бор (Boron) подпомага метаболизма на калций, магнезий, фосфор, мед и витамин D.

Борът официално не е признат за съществен минерал, обаче, той е важен за метаболизма на калция, а оттам и здравите кости. При изследване на жени, добавка с Бор (Boron), намалила загубата на калций с 44% и повишила естрогена до същите нива, както при жените получаващи естроген заменяща терапия.

Бор (Boron) подпомага за доброто здраве на ставите и костите. Изследвания показват, че при прием на Бор (Boron) се намалява загубата на калции чрез урината. Това води до заключението, че той подпомага запазването на костната маса с възрастта. Бор (Boron) намалява риска от остеопороза, остеоартрит и ревматоиден артрит.

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната. Не превишавайте препоръчаната доза!
Този продукт се комбинира добре със следните продукти:
  • 7-KETO 100мг 30 капсули
  • Bone Strength 120 капсули
  • CAL-MAG 120 капсули
  • Calcium Citrate 300мг 100 таблетки
Противопоказания: няма
Други съставки: оризово брашно, желатин и стеаринова к-на
Не съдържа: захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро