Quercetin + Bromelain 120 капсули

63.00 лв.
Кратко описание:
Quercetin + Bromelain предоставя подкрепа за имунната система, която е особено важна за премахването на състоянията на дискомфорт, свързани със сезонната промяна на времето. Продуктът е биофлавоноид, който притежава мощни антиоксидантни свойства и е важен регулатор на хистамин в тялото, който...
3070
100 артикул(и)
+

Quercetin + Bromelain предоставя подкрепа за имунната система, която е особено важна за премахването на състоянията на дискомфорт, свързани със сезонната промяна на времето. Продуктът е биофлавоноид, който притежава мощни антиоксидантни свойства и е важен регулатор на хистамин в тялото, който е от основно значение за имунната система. Антихистаминното действие на Quercetin подпомага за облекчаването на алергични симптоми и астма. Противовъзпалителните му свойства го правят ефективен при облекчаване на болки и при умора, депресия и превъзбуденост. Bromelain скъсява времето за възстановяване на мускулатурата, облекчава схващания и други състояния на мускулен дискомфорт. Друга основна функция на бромелаина е да ускорява разграждането на белтъчините. В това си свойство бромелаинът силно се отличава от ензимите отговарящи за тези функции в храносмилателната система на човека.

Начин на употреба: 2 капсули 20мин. преди хранене, 2-3 пъти дневно.

Витамин C-1000 No SR - 100 таблетки
Противопоказания: няма
Други съставки: Оризово брашно, целулоза, магнезиев стеарат и силиций. Без цитрус.
Не съдържа: захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, соя, царевица, млечни и яйчни деривати, ракообразни и консерванти. Вегански/Вегетариански продукт.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро