OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT 60 CAPS

22.99 лв.
Кратко описание:
Vita-Min Multiple Sport представлява двукомпонентна добавка под формата на капсули, която съдържа витамини и минерали и е създадена специално за тези, които спортуват активно.  Витамини и минерали, заместители на витамин, естествени антиоксиданти и други растителни съставки - всички те...
100 артикул(и)
+

Vita-Min Multiple Sport представлява двукомпонентна добавка под формата на капсули, която съдържа витамини и минерали и е създадена специално за тези, които спортуват активно. 

Витамини и минерали, заместители на витамин, естествени антиоксиданти и други растителни съставки - всички те са събрани в две матрици -  Vita-Plex Sport и Chela-Min Sport. Те допълват хранителния ви режим с необходимите хранителни вещества. Този продукт е създаден за физически активните и по-специално зза спортисти.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула дневно от всяка матрица (по 1 капсула от Vita-Plex Sport и по 1 капсула от Chela-Min Sport), за предпочитане след основното ви хранене за деня. Този продукт не е предназначен за заместител на балансирано и здравословно хранене.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро