Natural Resveratrol 60 капсули

52.00 лв.
Кратко описание:
Natural Resveratrol - антиоксидант, който забавя процесите на стареене, стимулира имунната система, унищожава вредните свободни радикали и токсини. Ресвератрол e полифенол, който се среща в естествен вид в природата и се извлича от обвивката на червено грозде.Научни изследвания потвърждават...
3339
100 артикул(и)
+

Natural Resveratrol - антиоксидант, който забавя процесите на стареене, стимулира имунната система, унищожава вредните свободни радикали и токсини. Ресвератрол e полифенол, който се среща в естествен вид в природата и се извлича от обвивката на червено грозде.Научни изследвания потвърждават силните му антиоксидантни свойства и благоприятната му функция върху сърдечно-съдовата система посредством разнообразни механизми. Също така и подсилва сърдечно-съдовата система, намалява риска от сърдечен удар, предпазва от карциногени, намалява вредните последствия от радиацията, предпазва вътреклетъчните процеси, предпазва клетките на мозъка и нервната система от деградация, предпазва от натрупване на млечна киселина в клетките, унищожава токсини и вредни агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси. Продуктът е полезен за метаболизма, повишава нивата на антиоксидантите в тялото, регулира нивата на холестерола в „здравословната зона", енергизира и тонизира тялото.

Начин на употреба: една доза дневно
Този продукт се комбинира добре със следните продукти:
  • Витамин C-1000 No SR 100 таблетки
  • CoQ10 30мг 30 капсули
Противопоказания: Продуктът може да предизвика проблеми с храносмилането при някои индивиди. При възникването на растройство в дейността на гастроинтестиналния тракт прекратете употреба. Препоръчваме комбинирането на този продукт с Витамин C и CoQ10.
Други съставки: целулоза, магнезиев стеарат и силиций
Не съдържа: захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, соя, млечни и яйчни деривати, ракообразни, алкохол и консерванти.

Потребителите също купиха

Най-продавани

Очаквайте скоро