0877 10 25 24 (без допълнителни импулси)
-55%

MUSCLEHARD L-Arginine 60 капсули

17.99 лв.
Пазарна цена: 39.99 лв.
Кратко описание:
 Специално за своите клиенти MUSCLEHARD създаде уникалната формула на L-Arginine капсули. Продуктът съдържа 100% чист аргинин от най-високо качество. L-Arginine Powder се усвоява лесно от организма, като ви осигурява нужната доза аргинин.  Аргининът е полуесенциална киселина,...
99 артикул(и)
+

 Специално за своите клиенти MUSCLEHARD създаде уникалната формула на L-Arginine капсули. Продуктът съдържа 100% чист аргинин от най-високо качество. L-Arginine Powder се усвоява лесно от организма, като ви осигурява нужната доза аргинин.

 Аргининът е полуесенциална киселина, която в организма съществува в свободно състояние. Това вещество е изключително важно за клетъчното делене. Последните изследвания показват, че аргининът спомага за повишаването на естествените нива на хормона на растежа и възможността на тялото да усвояват кислород, главно заради неговата способност да увеличава азотния оксид. Освен това, той подобрява имунната система и потиска натрупването на мазнини.

Всяка капсула съдържа: 550мг Л-Аргинин

Начин на употреба:        

Приемайте 2 капсули 1-2 пъти на ден.

Внимание: Пазете от деца! Да не се консумира от лица под 18 години. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да бъдат заместител на разнообразното хранене.

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро