5-HTP 100мг 60 капсули

52.99 лв.
Кратко описание:
5-HTP 100мг подобрява настроението, съня и има успокояващо действие.  5-хидрокситриптофан или накратко 5-HTP е аминокиселина, която когато попадне в мозъка се превръща в мозъчния химикал серотонин. Серотонин е познат още като 5-хидрокситриптофан 5-HTP и се съдържа главно в мозъка,...
100 артикул(и)
+

5-HTP 100мг подобрява настроението, съня и има успокояващо действие. 

5-хидрокситриптофан или накратко 5-HTP е аминокиселина, която когато попадне в мозъка се превръща в мозъчния химикал серотонин. Серотонин е познат още като 5-хидрокситриптофан 5-HTP и се съдържа главно в мозъка, където се синтезира и в червените кръвни телца. В централната нервна система серотонин играе изключително важна роля при контролирането на гняв, агресивност, телесна температура, настроение, сън, апетит, както и сексуалността. Ниските нива на този хормон, наречен още “хормон на щастието”, предразполагат към повишена агресивност, дълбоки депресивни състояния, понижено либидо и самочувствие, и други нервни разтройства.

Изследванията показват, че хората приемащи 5-хидрокситриптофан 5-HTP като добавка, отбелязват подобрение в настроението си, намален апетит, който води до намаляване на телесното тегло и спокоен сън. 5-хидрокситриптофан 5-HTP спомага за намаляването на апетита и жаждата за въглехидрати и води до намаляване на телесното тегло. 5-HTP е подходящ за хора, целящи подобряване на настроението и редуциране на излишното напрежение и стрес.
Начин на употреба: Една капсула дневно препоръчително на празен стомах. За подобряване на съня - 1 доза 30 минути преди лягане.
Този продукт се комбинира добре със следните продукти:
  • Витамин B-5 (Pantothenic Acid) 500 мг - 100 капсули
  • Valerian Root 500 мг - 100 капсули
  • Relora 300 мг - 60 капсули 
Противопоказания: Няма
Други съставки: Оризово брашно, Целулоза (капсула). Вегетарианска формула. 

Потребителите също купиха

Очаквайте скоро